Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Binaların binasına şayeste kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından yardım alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye uyum ve akla yatkın eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz oflaz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Birsonsuz yangın bapsı modelinin yer aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın bapları, ölçün yangın kapıları kabil modeller bile bulunuyor.

Yangın bapları rastgele bir pres yahut ev sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; müsait korumaya malik olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız sinein binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu uslu bir örnek yeterlidir!

Binalarda sınırlı standartlarda konum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını Yangın kapısı istanbul ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı rast kolaylıkla oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yönetmelik üste yangın merdivenlerinin devir süresince aksiyonlevsel kalmasını ve emniyet standartlarına mütenasip olmasını yağdırmak kucakin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele kırmızıır. Ana teferruatlar beyninde, güvenli ve mübarek bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak kucakin net tabelalar, ehliyetli tavzih ve engelsiz yollar muhtevain gereklilikler arz kızılır.

Report this wiki page